info@verhoevenverwarming.nl Storing of onderhoud? Bel: 040 - 206 4111
Over Verhoeven Verwarming

Verhoeven Verwarming

Van vroeger naar nu

Verhoeven verwarming is in oorsprong ontstaan uit een dorpssmederij van Gerardus Verhoeven. In dit pand aan de Dorpstraat in Leende was tevens een winkel in huishoudelijke artikelen in combinatie met de smederij.

Begin jaren ’70 begonnen Jan en Marianne Verhoeven aan hun installatiebedrijf “Verhoeven verwarming”. In die jaren was het gas in opkomst en was Verhoeven verwarming het bedrijf die deze nieuwe installaties konden plaatsen.

Door inventief ondernemerschap is het bedrijf vanaf de eerste begin gezond in ontwikkeling geweest, zelfs in economisch mindere tijden.

In 2000 is het nieuwe bedrijfspand aan de Biesven 1 te Leende geopend, de zaak werd toen overgenomen door Luuk en Lenny Berting-Verhoeven. Van daaruit konen de klanten nog beter bediend worden.

Tegenwoordig zijn we gevestigd aan de Valkenswaardseweg 27a, waar men ons beter kan vinden.

Onze kernwaarden

Wij hechten veel waarde aan de overdracht van de ervaring die van generatie tot generatie, ook met onze medewerkers in ons bedrijf is opgebouwd. Dit geeft stabiliteit en vertrouwen waar u en wij van kunnen profiteren.

Verhoeven verwarming is een gecertificeerd installatiebedrijf en kenmerkt zich nog altijd door een “platte” organisatie met een no-nonsense mentaliteit.

In de buitendienst onderscheiden we de montage- en service/onderhoudsmonteurs. Deze worden vanuit het kantoor aangestuurd door de werkvoorbereider en servicecoördinator. Daarnaast zijn er op het kantoor diverse mensen werkzaam voor de afdeling calculatie, boekhouding, magazijn, tekenen, verkoop, kwaliteit, Arbo en milieu en algemene diensten.

De afdeling service en onderhoud staat onder leiding van Rob Rutten en Woutrie Rutten-Verduijn. Onze installatie-afdeling staat onder leiding van Luuk Berting.

Verhoeven verwarming is een gecertificeerd installatiebedrijf met een uitstekende reputatie, welke zich al meer dan 40 jaar toelegt op de aanleg en onderhoud van klimaatinstallaties in de woningbouw en utiliteit.
Scroll naar boven