Airco


Met airco stijgt uw wooncofort enorm, overdag, ’s avonds en ’s nachts. Stelt u zich eens voor: nooit meer slapen in een drukkend warme slaapkamer. En als u kiest voor airco met warmtepomp, kan in het voor,- en naseizoen voortaan de verwarming uit.

Wie een nieuwe woning laat bouwen, moet belangrijke keuzes maken. Beslissingen waarvoor u beter niet over één nacht ijs kunt gaan. Omdat u er daarna voor jaren of misschien decennia aan vast zit. Meestal is het budget beperkt en moeten er concessies worden gedaan. Nemen we vloerverwarming, mag de keuken extra luxueus worden, komt er een serre bij of kiezen we voor een royale badkamer ?
Een kostenbesparende raad vooraf: houd bij al uw keuzes rekening met de mate waarin bepaalde voorzieningen achteraf wel of niet gemakkelijk kunnen worden aangebracht. Bijvoorbeeld u overweegt een serre, maar u heeft bij aanvang van de bouw het geld nog niet, probeer er dan wel rekening mee te houden bij de fundering.
Hetzelfde geldt zeker ook voor airconditioning, wat achteraf weer leidt tot hak,- en breekwerk.

12 maanden per jaar aangenaam wonen.
Airconditioning in woonhuizen wordt steeds meer vanzelfsprekend. Dat heeft onder andere te maken met de goede isolatie van nieuwe woningen, met veranderende ideeën over temperatuurswisselingen die wel of niet meer comfortabel zijn en een toch wel wijzigend klimaat. En met de veranderde functie van woningen, doordat men steeds vaker thuis werkt. Door een uitstekende isolatie van dak, vloer, ramen en muren hoeft er ’s winters maar heel weinig te worden gestookt om het behaaglijk te houden. In de zomer treedt echter binnen al gauw een broeikaseffect op. De warmte kan niet meer gemakkelijk door kieren ontsnappen en blijft ’s nachts hangen. Om reden van luchtverontreiniging en geluidsoverlast, maar ook overgevoeligheid van pollen is ‘even een raam open zetten’ geen goede oplossing. Airconditioning kan dat wel zijn. Moderne airconditionings zijn fraai om te zien, nagenoeg onhoorbaar en voorzien van afstandsbediening, dus zeer gebruikersvriendelijk. Airco pst in elke woning en elke ruimte. U kunt kiezen uit modellen voor aan de wand, op de vloer en aan (of zelfs in) het plafond.

Achteraf oplossingen zijn duur en werken matig.
Wie een nieuwe woning betrokken heeft, snakt vaak al in de eerste zomer naar airconditioning, om de werkkamer, woonkamer of slaapkamer tijdens een hittegolf leefbaar de houden. De meest voor de hand liggende oplossing zoals verrijdbare airco’s vallen in gebruik erg tegen. Ze zijn lawaaiig en zijn 11 maanden per jaar een sta in de weg. Het energieverbruik is hoog en het verkoelende effect is laag. De koelte wordt zelden goed verdeeld in de ruimte en de luchtstroom wordt als onaangenaam ervaren. Natuurlijk zijn er ook goede systemen; split-systemen waarbij de geluidsproducerende compressorunit buiten wordt geplaatst. Maar die vereisen een vakkundige installatie.

U werkt wellicht op een kantoor met een klimaat dat het gehele jaar comfortabel is. U rijdt in een auto met airconditioning , maar waarom zou u thuis genoegen nemen met een systeem dat alleen kan verwarmen ?

Verhoeven Verwarming B.V. levert en monteert airconditioningsystemen.

 

AircoOf het nu gaat om restaurants, winkels, kantoren of fabriekshallen, waar het klimaat wordt geregeld door middel van airconditioning voelen we ons lekkerder, werken we geconcentreerder, maken we minder fouten en presteren we beter. Het is daarom niet verwondelijk dat de inverstering zich binnen afzienbare tijd terugverdient. Maar ook thuis is airconditioning al lang geen overbodige luxe meer. Want je fit voelen en een goede nachtrust blijkt voor velen de aanschaf van een airco meer dan waard.

Compact uitgevoerd, stijlvol vormgegeven

Functionaliteit staat voorop bij een airconditioner. Maar het oog wil ook wat. Of beter gezegd: het oog wil niets. Want hoe minder een airco opvalt, hoe mooier. Daarom zijn de meeste modellen één met het interieur. Hoe? Door hun compacte vormgeving, de softline-look en de fraaie kleurstelling van de wandmodellen. En opgenomen in het plafond -de zogenaamde cassette- en satelliet airco's- zijn ze praktisch geheel aan het oog onttrokken.

Fluisterstil en toch krachtig

Het zou fout zijn te stellen dat airconditioners geruisloos zijn. Elke airco maakt geluid. Maar Verhoeven verwarming levert airco's die tot de stilsten in hun soort mogen worden gerekend. Het geluid is zonder meer zeer bescheiden. En altijd nog rustiger dan de buitengeluiden bij het bekende 'even een raampje open' vaak met zich meebrengt. Om nog maar te zwijgen over de vervuilde buitenlucht! Dus op de schone lucht en een aangename temperatuur na zult u het apparaat nauwelijks opmerken. Comfort het hele jaar door. Sommige mensen denken dat een airco alleen dienst doet in de zomer. Niets is minder waar. Ook in het voor- en najaar kunt u er veel profijt van hebben. De meeste modellen zijn namelijk leverbaar in een warmtepompuitvoering, waardoor het mogelijk is de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Infrarood afstandsbediening, voor extra gebruiksgemak.

Met onze airconditioners heeft u het ideale klimaat letterlijk binnen handbereik. De gebruiksvriendelijkeafstandsbediening is voorzien van een display, zodat u alle functiesAirco Afstandbediening eenvoudig kunt instellen. Daarbij kiest de 'auto'-stand zelf de meest gunstige luchthoeveelheid. Om optimaal comfort te bieden met minimaal energievergbruik. In ruimtes waar meerdere airco's zijn geplaatst is zowel individuele als gekoppelde regeling mogelijk.