Luchtbehandeling

 

LuchtbehandelingNaast een juiste temperatuur wordt de laatste jaren ook steeds meer aandacht besteed aan de luchtkwaliteit in de ruimtes waar gewerkt en geleefd wordt. Zeker in kantoren blijkt schone lucht met een juiste temperatuur een positieve factor te zijn om het ziekteverzuim terug te dringen. In combinatie met onze koel- en verwarmingsinstallaties heeft u een volledig pakket aan middelen ter beschikking, die ervoor zorgdragen dat u in een prettige omgeving kunt wonen of werken.

 

Afzuigapparatuur en mechanische ventilatie


Naast grote leef- en werkruimtes zijn er tevens kleinere ruimtes die uitsluitend geventileerd hoeven te worden. Een eenvoudig ventilatiesysteem is dan voldoende om de zaken hygiënisch, droog en zonder luchtjes te houden.

 

Afzuiginstallaties


In de industriële omstandigheden waar afzuiging vereist is door het werken met chemische middelen of stof, kan Verhoeven verwarming een perfecteAfzuig afzuiging verzorgen. Op maat gemaakte kappen, directe afzuiging vanuit bewerkings-machines, verdringing van lasdampen, Verwarmings verwarming heeft al voor vele verschillende afzuigproblemen oplossingen op maat gevonden.