Airco

Geen bedrijf of kantoor kan zonder goede klimaatbeheersing. Onderzoek heeft aangetoond dat een goed klimaat bijdraagt aan de gezondheid, de productiviteit,  creativiteit en humeur van de medewerkers, én het koopgedrag van klanten verhoogt. Niet voor niets stelt de Arbo wetgeving hoge eisen aan het binnenklimaat. De huidige airco systemen zijn compact, fraai van design, milieu vriendelijk en fluisterstil. Ze maken het mogelijk om het klimaat in elke ruimte individueel te regelen. Hiermee wordt gezorgd dat er een aangenaam werkklimaat met een temperatuur en vochtigheid waar de medewerkers zich prettig en fit bij voelen. Tevens zorgen speciale filters dat stof en ziektekiemen niet terug de ruimte ingeblazen worden.
Dit alles zonder tocht of lawaai.
Voor bedrijven is de keus in systemen en modellen haast oneindig. U kunt kiezen uit systemen die alleen kunnen koelen en systemen met warmtepomp, al of niet voorzien van geïntegreerde ventilatie. Ze zijn nauwelijks hoorbaar en bijzonder zuinig met energie. Systemen met warmtepomp maken cv verwarming overbodig. En zorgen zo voor lagere stookkosten. U kunt kiezen uit modellen voor aan de wand, op de vloer en aan of onder het plafond. De inbouwmodellen zijn bijna onzichtbaar weg te werken in het plafond

Er zijn diverse instel,- en uitleesmogelijkheden, per ruimte maar ook zijn er computerprogramma’s waarbij dit centraal geregeld wordt. Koppeling met een gebouw beheerssysteem is mogelijk, ja zelf aanpassing van instelwaarden of het uitlezen van foutcodes bij leverancier behoort tot de mogelijkheden.

Er zijn diverse factoren van belang zijn voor de juiste keuze van type en soort airconditioning zoals vorm en hoogte van de ruimten, mate van isolatie en oriëntatie ten opzichte van de zon, de bezetting van de ruimte en de hoeveelheid opgestelde apparatuur (computers, faxen copiers etc.).

Verhoeven Verwarming B.V. levert en monteert airconditioningsystemen.

 

AircoOf het nu gaat om restaurants, winkels, kantoren of fabriekshallen, waar het klimaat wordt geregeld door middel van airconditioning voelen we ons lekkerder, werken we geconcentreerder, maken we minder fouten en presteren we beter. Het is daarom niet verwondelijk dat de inverstering zich binnen afzienbare tijd terugverdient. Maar ook thuis is airconditioning al lang geen overbodige luxe meer. Want je fit voelen en een goede nachtrust blijkt voor velen de aanschaf van een airco meer dan waard.

Compact uitgevoerd, stijlvol vormgegeven

Functionaliteit staat voorop bij een airconditioner. Maar het oog wil ook wat. Of beter gezegd: het oog wil niets. Want hoe minder een airco opvalt, hoe mooier. Daarom zijn de meeste modellen één met het interieur. Hoe? Door hun compacte vormgeving, de softline-look en de fraaie kleurstelling van de wandmodellen. En opgenomen in het plafond -de zogenaamde cassette- en satelliet airco's- zijn ze praktisch geheel aan het oog onttrokken.

Fluisterstil en toch krachtig

Het zou fout zijn te stellen dat airconditioners geruisloos zijn. Elke airco maakt geluid. Maar VIL Verwarmings Industrie Limburg B.V. levert airco's die tot de stilsten in hun soort mogen worden gerekend. Het geluid is zonder meer zeer bescheiden. En altijd nog rustiger dan de buitengeluiden bij het bekende 'even een raampje open' vaak met zich meebrengt. Om nog maar te zwijgen over de vervuilde buitenlucht! Dus op de schone lucht en een aangename temperatuur na zult u het apparaat nauwelijks opmerken. Comfort het hele jaar door Sommige mensen denken dat een airco alleen dienst doet in de zomer. Niets is minder waar. Ook in het voor- en najaar kunt u er veel profijt van hebben. De meeste modellen zijn namelijk leverbaar in een warmtepompuitvoering, waardoor het mogelijk is de ruimte energiezuinig te verwarmen.

Infrarood afstandsbediening, voor extra gebruiksgemak.

Met onze airconditioners heeft u het ideale klimaat letterlijk binnen handbereik. De gebruiksvriendelijkeafstandsbediening is voorzien van een display, zodat u alle functiesAirco Afstandbediening eenvoudig kunt instellen. Daarbij kiest de 'auto'-stand zelf de meest gunstige luchthoeveelheid. Om optimaal comfort te bieden met minimaal energievergbruik. In ruimtes waar meerdere airco's zijn geplaatst is zowel individuele als gekoppelde regeling mogelijk.